Ha vevőként fontos Önnek a

Gyorsaság

Amennyiben egy ingatlan felkeltette az érdeklődését, a telefonos tájékoztatást követően bővebb, részletes információt nyújtok központi fekvésű, pécs-belvárosi irodámban, majd a lehető leggyorsabban megoldom a helyszíni bemutatást. 

Biztonság

A kínált ingatlanok tulajdoni lap másolatát beszerzem a földhivatalból, így biztos lehet benne, hogy a valódi tulajdonos részére teszi meg vételi ajánlatát. Az ingatlant terhelő esetleges bejegyzések még az ajánlat megtétele előtt tisztázhatók.

Őszinteség

Az ingatlan tekintetében minden ismert információ átadásra kerül, ami befolyásolhatja élete egyik legfontosabb döntését. (társadalmi-szociális környezet, műszaki paraméterek, azonnali költségek, várható kiadások, stb.)

Korrekt ingatlankínálat

Kínálatomban forgalomképes, értéktartó vagy értéknövelést biztosító ingatlanok szerepelnek. Ingatlanportfólióm minőségére, összetételére folyamatosan nagy figyelmet fordítok.

Hitelügyintézés

Amennyiben a vételár megfizetéséhez lakáshitelt is igénybe venne, független partnerünk teljeskörű hitelügyintézéssel, közel 20 bank ajánlatával segíti a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.

Díjmentesség

Vevők részére a meghirdetett ingatlanok esetében szolgáltatásom teljesen díjmentes. A közvetítéssel kapcsolatos költséget az eladó fizeti. (kivéve: célzott, ingatlankeresési megbízás esetén)

Biztonságos jogi háttér

Az ingatlan adásvételével kapcsolatos minden jogi ügyintézés (adásvételi szerződés szerkesztése, ellenjegyzése, földhivatali eljárás) profi ügyvédi irodával, kedvező költségekkel megoldott. 

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?