Mennyivel kap többet a kiemelt Ügyfél?

Kiemelt figyelem

Ingatlana akkor is elsőként kerül kiajánlásra, ha nem arra az ingatlanra jelentkezett érdeklődő, de az ingatlan paraméterei és az árkategória megegyeznek. Így mindig a "pole pozícióból" várhatja vevőjét.

Kiemelt hirdetés

Ingatlana kiemelt, előre sorolt, fényképes hirdetéssel, méretarányos alaprajzzal jelenik meg Magyarország piacvezető ingatlanportáljain. Ezen felül hirdetőtábla vagy molinó is kihelyezésre kerül. (ha lehetséges)

Légi videófelvétel drónnal

Nagyobb, szabadon álló ingatlan (pl. hotel, lovarda, villa, vidéki gazdaság, stb. ) nagy távolságból is bemutatásra kerül a környezettel együtt, profi videóklip formájában. 

Együttműködés más irodákkal

Kiemelt ügyfelek ingatlanjai esetében lehetőséget biztosítok más irodák ingatlanközvetítőinek az  együttműködésre. Így még szélesebb vevői kör elérhető, az egycsatornás kommunikáció fenntartásával.

Havi értékesítési riport

Kiemelt ügyfelek hó végén kimutatást kapnak a vevői érdeklődésekről és ingatlan megtekintésekről, valamint a hirdetési statisztikákról. Ezek alapján könnyen meghatározhatóak a szükséges teendők.

Díjmentes tulajdoni lap

A megbízási szerződés kötésekor friss tulajdoni lap másolat kerül lekérésre a földhivatalból, melybe a komoly érdeklődők ajánlattétel előtt betekinthetnek. A tulajdoni lap díját nem kell megfizetnie.

Ajándék energetikai tanúsítvány

Eladó ingatlanához a kötelezően elkészítendő energetikai tanúsítványt az eladáskor ajándékba adom. Az ajándék értéke, az ingatlan típusától függően: 19 990-28 990 Ft

Ki lehet kiemelt Ügyfél?

Az a megbízó (ingatlantulajdonos), aki kizárólag részemre ad megbízást ingatlana értékesítésére.

Hogy miért lesz ez igazi "win-win helyzet"?

Beszéljük meg személyesen.....