Mire számíthat, ha rám bízza ingatlana értékesítését?

Kényelem

Ha nincs ideje, energiája az ingatlan hirdetésével, a telefonhívásokkal, az érdeklődők előszűrésével, az ingatlan bemutatásával foglalkozni, nincs gyakorlata ártárgyalásban, esetleg nem tartózkodik tartósan Pécsen, akkor kényelmesebb mindezt rám bíznia. Így Ön csak az adásvételi szerződés megkötésekor találkozik a vevővel.

Gyorsaság

A kapcsolatfelvételt követően megbeszéljük a megoldandó élethelyzetet, melyben segítségre szorul. Belvárosi irodámban egy személyes találkozón felveszem az ingatlan adatait, lekérem a friss tulajdoni lapot, megbeszéljük a megbízás részleteit és egyeztetünk egy időpontot a helyszíni felméréshez. Az első irodai konzultáció megbízáskötés esetén díjmentes. 

Precíz értékbecslés

Amennyiben az ingatlan jogi háttere rendezett és értékesíthető, akkor a helyszíni felmérést követően 24 órán belül elkészítem az ingatlan értékbecslését, hogy a kereslet és kínálat egymásra találjon. 3-féle számítási módszerrel készített értékbecslés lesz a precíz ármegállapítás biztos alapja. A pontos és reális ár meghatározása az egyik döntő lépés az ingatlan piacra lépésekor.

Korrekt megbízási szerződés 

A megbízási szerződés megkötésével elindul az értékesítési folyamat. A szerződés nem zárja ki a tulajdonos saját értékesítési lehetőségét. A profi fotózás, alaprajzkészítés, és hirdetési szöveg megírását követően először kereső ügyfeleim kapnak tájékoztatást, majd az ingatlant az adatbázisban rögzítem, hirdetési felületeimen megjelenik.

Tervezett marketing

Digitális világunkban főleg online felületeken, ingatlanportálokon keresnek ingatlant a vásárlók. Kiemelt, előresorolt, minőségi hirdetéseimmel az eladási esélyek sokszorozódnak. Molinó vagy tábla kihelyezéssel is segítem a felfedező kedvű, célterületükön vadászó vevőjelölteket.

Légi videófelvétel drónnal

Nagyobb, szabadon álló ingatlan (pl. hotel, lovarda, villa, vidéki gazdaság, stb. ) nagy távolságból is bemutatásra kerül a környezettel együtt, profi videóklip formájában.  

Együttműködés más irodákkal

A gyorsabb értékesítés érdekében lehetőséget biztosítok más irodák ingatlanközvetítőinek az együttműködésre. Így még szélesebb vevői kör elérhető, az egycsatornás kommunikáció fenntartásával. 

Biztonság

Ingatlanáról részletes információt irodai regisztráció és adatrögzítés után kapnak az érdeklődők. Helyszíni megtekintés csak fizetőképes vevőknek, minden esetben személyes részvételemmel lehetséges. Így nyomon követhető ki járt az ingatlanban, teljes biztonságban tudhatja értékeit.

Kommunikáció menedzsment

Amennyiben magánszemélyként hirdeti ingatlanát, a vevői visszajelzéseket nem mindig kapja meg őszintén az érdeklődőktől. Így nem tudja meg, hogy miért nem kap vételi ajánlatot. Ártárgyalás során az eladót érzelmei befolyásolhatják a döntésben, ami akár az üzlet létrejöttét is veszélybe sodorhatja. Bízza inkább rám!


Havi értékesítési riport

Hó végén kimutatást készítek a vevői érdeklődésekről és ingatlan megtekintésekről, valamint a hirdetési statisztikákról. Ezek alapján könnyen meghatározhatóak a szükséges teendők. 

Kedvező sikerdíj

Az ingatlan eladási árát a piaci lehetőségekhez mérten maximalizálom. Szolgáltatásom - Ügyfeleim visszajelzése alapján - a piaci viszonyokhoz képest nagyon kedvező ár/érték arányú. A megbízási díj a sikeres eladáskor fizetendő.

Hitelügyintézés

Ha a vásárlónak a vételár megfizetéséhez lakáshitel felvételére is szüksége lenne, közel 20 bank ajánlatából választhat hitelkonstrukciót. Így eladóként biztos lehet benne, hogy az ingatlan vételárának hitelből fizetendő része is hamarosan megérkezik az Ön bankszámlájára.

Díjmentes tulajdoni lap

A megbízási szerződés kötésekor friss tulajdoni lap másolat kerül lekérésre a földhivatalból, melybe a komoly érdeklődők ajánlattétel előtt betekinthetnek. A tulajdoni lap díját nem kell megfizetnie. 

Ajándék energetikai tanúsítvány

Eladó ingatlanához a kötelezően elkészítendő energetikai tanúsítványt az eladáskor ajándékba adom. Az ajándék értéke, az ingatlan típusától függően: 21 990-30 990 Ft

Biztonságos jogi háttér

Adásvétel esetén az adásvételi szerződés szerkesztése, ellenjegyzése és a földhivatali eljárás profi ügyvédi irodával megoldott, összetett tulajdonosi háttér, és terhelt ingatlan esetén is szakszerű problémamegoldással. A szerződéskötés költsége a vevőt terheli.

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?