Ha eladóként fontos Önnek a

Kényelem

Ha nincs ideje, energiája az ingatlan hirdetésével, a telefonhívásokkal, az érdeklődők előszűrésével, az ingatlan bemutatásával foglalkozni, nincs gyakorlata ártárgyalásban, esetleg nem tartózkodik tartósan Pécsen, akkor kényelmesebb mindezt rám bíznia. Így Ön csak az adásvételi szerződés megkötésekor találkozik a vevővel.

Gyorsaság

A kapcsolatfelvételt követően megbeszéljük a megoldandó élethelyzetet, melyben segítségre szorul. Felveszem az ingatlan adatait, lekérem a friss tulajdoni lapot, majd 24 órán belül elkészítem az ingatlan értékbecslését, hogy a kereslet és kínálat egymásra találjon. 3-féle számítási módszerrel készített értékbecslés lesz a precíz ármegállapítás biztos alapja.

Korrekt megbízási szerződés 

A megbízási szerződés megkötésével elindul az értékesítési folyamat. A szerződés nem zárja ki a tulajdonos saját értékesítési lehetőségét. A profi fotózás, alaprajzkészítés, és hirdetési szöveg megírását követően először kereső ügyfeleim kapnak tájékoztatást, majd az ingatlant az adatbázisban rögzítem, hirdetési felületeimen megjelenik.

Tervezett marketing

Digitális világunkban főleg online felületeken, ingatlanportálokon keresnek ingatlant a vásárlók. Kiemelt, előresorolt, minőségi hirdetéseimmel az eladási esélyek sokszorozódnak. Molinó vagy tábla kihelyezéssel is segítem a felfedező kedvű, célterületükön vadászó vevőjelölteket.

Biztonság

Ingatlanáról részletes információt irodai regisztráció és adatrögzítés után kapnak az érdeklődők. Helyszíni megtekintés csak fizetőképes vevőknek, minden esetben személyes részvételemmel lehetséges. Így nyomon követhető ki járt az ingatlanban, teljes biztonságban tudhatja értékeit.

Kommunikáció menedzsment

Amennyiben magánszemélyként hirdeti ingatlanát, a vevői visszajelzéseket nem mindig kapja meg őszintén az érdeklődőktől. Így nem tudja meg, hogy miért nem kap vételi ajánlatot. Ártárgyalás során az eladót érzelmei befolyásolhatják a döntésben, ami akár az üzlet létrejöttét is veszélybe sodorhatja. Bízza inkább rám!


Kedvező sikerdíj

Az ingatlan eladási árát a piaci lehetőségekhez mérten maximalizálom. Szolgáltatásom - Ügyfeleim visszajelzése alapján - a piaci viszonyokhoz képest nagyon kedvező ár/érték arányú. A megbízási díj a sikeres eladáskor fizetendő.

Hitelügyintézés

Ha a vásárlónak a vételár megfizetéséhez lakáshitel felvételére is szüksége lenne, közel 20 bank ajánlatából választhat hitelkonstrukciót. Így eladóként biztos lehet benne, hogy az ingatlan vételárának hitelből fizetendő része is hamarosan megérkezik az Ön bankszámlájára.

Biztonságos jogi háttér

Adásvétel esetén az adásvételi szerződés szerkesztése, ellenjegyzése és a földhivatali eljárás profi ügyvédi irodával megoldott, összetett tulajdonosi háttér, és terhelt ingatlan esetén is szakszerű problémamegoldással. A szerződéskötés költsége a vevőt terheli.

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?