Ha bérbeadóként fontos Önnek a

Kényelem

Ha nincs ideje, energiája az ingatlan hirdetésével, a telefonhívásokkal, az ingatlan bemutatásával, a bérlőjelöltek előszűrésével foglalkozni, esetleg nincs tapasztalata vagy nem tartózkodik tartósan Pécsen, akkor a legkényelmesebb mindezt rám bíznia. Így Ön csak a kaució átvételekor találkozik a bérlővel. 

Gyorsaság

A kapcsolatfelvételt követően 2 munkanapon belül létrejön a megbízási szerződés. Az ingatlan felmérése és fotózása, ill. a tulajdoni lap másolat beszerzése után először kereső ügyfeleim kapnak tájékoztatást, majd az ingatlant az adatbázisban rögzítem, célzott hirdetési felületeimen megjelenik. 

Bérlői célcsoport 

A kiadó ingatlanokat a tulajdonos által meghatározott kizáró tényezők figyelembevételével adom bérbe. Külföldi bérlő esetén angol nyelvű ingatlanbemutatás és angol-magyar kétnyelvű bérleti szerződés is rendelkezésre áll a gördülékeny szerződéskötéshez. 

Biztonság

Ingatlanáról részletes információt irodai regisztráció és adatrögzítés után kapnak az érdeklődők. Helyszíni megtekintést előszűrésnek (jövedelemigazolás, ajánlás, bankszámlakivonat) megfelelt bérlőknek  személyes részvételemmel biztosítok. 

Biztonságos jogi háttér

Bérbeadás esetén minden ügyintézés (bérleti szerződés szerkesztése,  igény esetén közjegyzői okirat elkészíttetése) a szolgáltatásom része, teljes biztonságban tudhatja ingatlanbefektetését.

Korrekt sikerdíj

Az ingatlan bérleti díját és a bérleti időtartam hosszát az aktuális ingatlanpiaci lehetőségekhez mérten maximalizálom. Szolgáltatásom díja versenyképes, mely az új bérlővel történő bérleti szerződés aláírásakor fizetendő. 

SZERETNE KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?