Adriai apartmanok

Új építésű, magas minőségű, tengeri panorámás adriai apartmanok eladók 2020 decemberi átadással.

ELHELYEZKEDÉS

Vir sziget az észak dalmáciai fővárostól, Zadartól mindössze 25 km-re fekszik. Vir sziget hossza 10,5 km, szélessége 4,5 km, a szigetet a szárazfölddel ingyenesen használható híd köti össze. Vir sziget közel 32 km hosszúságú ingyenesen használható partszakasszal rendelkezik.

A sziget földrajzi fekvése ideális, hiszen a horvát tengerpart közepén helyezkedik el, ezáltal a levegő és a tenger hőmérséklete egyaránt kiváló.

Az ingatlan Vir sziget, Lozice városrészén található, amely a sziget észak-nyugati részén helyezkedik el. A tenger 4-5 perc sétára található, valamint számos étterem, kávézó, bolt van a közvetlen közelben. A sziget központja körülbelül 5 perc alatt megközelíthető autóval.

INGATLAN BEMUTATÁSA

A tervek szerint egy exkluzív megjelenésű 6 lakásos apartmanház kerül kialakításra a fejlesztési területen. Az épület kivitelezését egy közel 20 éves helyi tapasztalattal és számos referenciával rendelkező vállalkozás végzi. Az épület a modernkor elvárásainak megfelelő, legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával épül. Cél, hogy egy olyan épület valósuljon meg, amely minőségileg és esztétikailag is kiemelkedik a környékbeli ingatlanok közül. A 6 lakáson kívül, kialakításra kerül 6 darab 13,3 négyzetméteres parkolóhely, valamint egy 92 négyzetméter területű tetőterasz. Az apartmanok tervezett átadása: 2020 nyár.

APARTMANOK BEMUTATÁSA

A hat lakás egyenként 39,05 nm hasznos belterülettel rendelkezik, amely magában foglal egy hálószobát, közlekedőt, fürdőszobát (emelt minőségű szaniterekkel), valamint egy tágas és napsütött amerikai konyhát és nappalit, továbbá mindegyik lakáshoz tartozik egy 13,65 nm területű fedett terasz. A lakások mindegyike hűtő-fűtő split klímaberendezéssel kerül átadásra. Az anyagok és burkolatok kiválasztásánál, fontos szempont volt, hogy modern, minimalista stílushoz illeszkedő anyagok kerüljenek beépítésre.

TETŐTERASZ BEMUTATÁSA

Az épület igazi exkluzivitását a 92 m² pénzben kifejezhetetlen értéket adó örökpanorámás tengerre kilátást biztosító tetőterasz szolgálja. A tetőterasz nem titkolt célja egy jacuzzival, napozóágyakkal, zuhanyzóval, grillezővel és árnyékot biztosító ülősarokkal felszerelt közösségi tér kialakítása, ahol az apartman tulajdonosok kikapcsolódása és szórakozása luxus körülmények között biztosított.

BEFEKTETÉSI POTENCIÁL

Vir sziget Horvátország újonnan felfedezett gyöngyszeme, melynek befektetési lehetőségei ragyogó jövővel kecsegtetnek. A sziget az elmúlt két évtizedben rohamos fejlődésen ment keresztül, mára kijelenthető, hogy a szigeten minden kényelmi, szórakoztató szolgáltatás megtalálható. Vir remek adottságokkal rendelkezik, ugyanis könnyű megközelíteni az autópályának és a közvetlen hídnak köszönhetően. Ezen felül a szigetnek nagy része természetvédelmi övezet, amely nem kerülhet beépítésre, ezáltal az újépítésű ingatlanok terjeszkedése korlátozott. A térségben az ingatlan árak évről évre folyamatosan emelkednek, a kereslet óriási az új építésű ingatlanok iránt. Horvátország Európai Unióhoz történő csatlakozásának köszönhetően számos lehetőség nyílt meg, valamint a tervezett Schengeni-egyezményhez való csatlakozás még könnyebbé teszi a lejutást, ezáltal még vonzóbbá válhat az Adria az EU-tagállamok lakosainak számára. A szigeten tervezett Európai Uniós forrásból megvalósuló infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően a lakásárak további jelentős emelkedés előtt állnak.

APARTMANOK ÜZEMELTETÉSE

Egy nyaraló fenntartása elég nehézkes feladat egy másik országból, ezért a vásárlóink számára konkrét üzemeltetési ajánlattal is készülünk. Stratégiai partnerünk egy Vir szigeten működő ingatlan üzemeltetéssel foglalkozó vállalkozás, akik vállalják az általunk értékesített apartmanok kiadásának teljes körű ügyintézését, valamint az apartmanok takarítását, karbantartását egyaránt. Ezáltal a tulajdonosok, akik úgy döntenek, hogy hasznosítanák saját használat mellett az apartmanjukat, mindenféle teher nélkül élvezhetik a befektetésük hozamait. Jelen projekt keretében épülő új lakások, nem csak a befektetők, hanem a nyaralni vágyók körében is rendkívül népszerűek lesznek, ugyanis rengetegen keresik a tengerre néző magas minőségű, kivételesen felszerelt apartmanokat. A tapasztalataink szerint az általunk értékesített ingatlanokat körülbelül napi 100 euróért lehet bérbe adni a nyári szezonban. Ezáltal a tulajdonosok egy könnyen kiszámítható hozamú befektetési terméket is kapnak, amely a folyamatos hasznosítási bevételen felül, jelentős értéknövekedéssel is kecsegtet. A magyarországi lakáspiac jelenlegi helyzetét ismerve, bátran állítható, hogy a tengerparti befektetés jelenleg magasabb Euró alapú hozamokkal rendelkezik, és jelentősebb értéknövekedés is prognosztizálható Horvátországban. További előnye a nyaraló övezeti ingatlanbefektetésnek, hogy a tulajdonos a kiadási időszakot saját maga szabja meg, ezen felül az év bármely szakaszában élvezheti a saját ingatlanának kényelmét.

A részletes műszaki tartalom, fizetési ütemezés és referencialista megismeréséhez irodai személyes konzultáció szükséges.

Árlista

Az árak kulcsrakész árak, a konyhabútor árát nem tartalmazzák.

1/A Apartman 

Földszinti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér 

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

ELADVA

1/B Apartman

Földszinti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

FOGLALVA

2/A Apartman

I. emeleti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

ELADVA

2/B Apartman

I. emeleti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

ELADVA

3/A Apartman

II. emeleti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

ELADVA

3/B Apartman

II. emeleti, amerikai konyhás nappali, háló, fürdő-wc, előtér

39.05 nm + 13.65 nm fedett terasz

ELADVA

A 92 nm-es panorámás tetőterasz használata (jacuzzi, grill) ingyenes!

Apartmanonként 1 db parkoló ajándék! 

Galéria

Látványtervek, alaprajzok, az építkezés fotói

Szeretne kapcsolatba lépni velem?